image description

Ditt digitala transformationkollektiv!

Whiteport skapar digital förändring i alla typer av organisationer. Vi är på din sida för att lösa dagens digitala utmaningar och framtidssäkra din verksamhet

image description
Digitala utmaningar

Alla verksamheter behöver förändra sig och anpassa sig till de vindar av digital förändring som sveper över världen. Oavsett om du är den ledande aktören på en marknad eller uppstickaren som utmanar status quo, Whiteport hjälper dig att aldrig missa nästa framtid!

Whiteport jobbar med digital transformation - det borde du också göra!

 • image description
  Hitta dina egna digitala styrkor

  Vårt arbete börjar med att vi går igenom din organisation på jakt efter interna resurser, medarbetare och kunskap som kan bidra till att hitta din digitala expansion. Vi är övertygade om att förändring behöver komma inifrån och ingen behöver en konsult för att berätta vad de redan vet.

 • image description
  Sätt upp virtuella innovationsteam

  För att få saker att hända behöver vi ibland bryta oss fria från gamla traditioner och begränsningar. Vi sätter upp virtuella team utanför den dagliga verksamheten där era experter jobbar nära med våra innovatörer, kreatörer och ingenjörer. Det virtuella teamet jobbar med hypotes baserad holistisk produktutvecklingsprocess för att utveckla befintliga system, skapa nya digitala produkter och testar nya affärsmodeller marknaden.

 • image description
  Skala upp din digitala verksamhet

  Plötsligt träffar produktutvecklingen mitt i prick. När vi upptäckt vad som fungerar är det dags att expandera verksamheten. Vårt mål är att hjälpa dig som kund att omvandla det virtuella teamet till en permanente del av din organisation. Vi välkomna nya egna talanger som medlemmar i teamet och gör dem produktiva. En efter en kan du sedan ersätta den externa personalen.

Vi är inte en digitalbyrå och du behöver inte en!

Whiteport är inget som liknar den där byrån du är van vid. En konsult leverans till är inte vad en verksamhet behöver för att växa i den nya digitala verkligheten. Vi är 120 digitala förändringsagenter, experter på att skapa appar, sajter, e-handelsplatser eller vilken digital mojäng som helst din verksamhet behöver. VI bryter ny digital mark och nya affärsmodeller genom blixtsnabba produktutvecklingscykler men vi stannar kvar tills organisationen kan dra full nytta av allt det nya i verksamheten!

image description
Innovatörer

Våra strategiska agenter har årtionden av sammanlagd erfarenhet av att hjälpa verksamheter dra nytta av ny teknik. Med Effektiva metoder för användarstudier och triggermapping kan vi förstå den digital konsumenten. Med den förståelsen kan vi skapa de digitala versionerna som tar verksamheten till nästa steg.

image description
Kreatörer

Våra kreatörer är sanna generalister med en djup verktygslåda att använda på alla typer av utmaningar. Vi använder oss av vetenskaplig metod i konceptutveckling och visuell design. Multifunktionella workshops driver innovationen och skapar en kreativ och effektiv designprocess. Eye-tracking och A/B-tester gör våra produktutvecklingscykler kopmletta.

image description
Tekniker

Våra ingenjörer har utvecklats förbi agile att göra utvecklingen instant och fullt ut anpassat till design och företagens behov av organisationer. Våra ingenjörer är fullt engagerade i designprocessen möjliggör en smidig och effektiv teknisk process. Vi utvecklar i stora programmeringsspråk, iOS och Android mobil utveckling. Har du en Internet saker projekt? Inga problem, vi elektronik och hårdvara design också.

Vi snabbar upp innovationen. Du borde testa våra metoder och appar!

Nyckeln ligger i hur! Whiteport har målinriktat samlat all sin kunskap från åratal av banbrytande digitala projekt för att skapa en sömlös och effektiv process för strategi, konceptutveckling, design och teknikutveckling i ett enda flöde utan riskfyllda och dyra överlämningar. Metoden är intuitiv och lätt att adoptera för dig som arbetar med digitala projekt. Följa Whiteports metod är nästan som att fuska!

 • image description
  Affärsanalyser med fokus på värdeströmen
 • image description
  Digital strategi med trigger mapping
 • image description
  Få överblick över deisgnprocessen
 • image description
  Utveckla för flera plattformar samtidigt
 • image description
  Ersätt traditionell kravställning

Klienter vi har vuxit tillsammans med

Ett digitalt projekt med oss är en perfekt möjlighet att expandera verksamheten, lära sig om kunder digital beteende och optimiza organisationen. Vi i Whiteport älskarvåra kunder och se till att växa samman i långsiktigt samarbete.

bythjul start page
image description

Whiteport arbetar med att hjälpa företag att erbjuda sina produkter online. Vi tävlar gör komplexa produkter säljer riktigt bra. För Bythjul.com är exempelvis den ledande däcket och fälgar online store på den nordiska marknaden. Whiteport team skapat ett helt nytt sätt att köpa däck och fälgar online.

treated start page
image description

Vi älskar projekt som hjälper människor att ta kontroll över sina liv, arbete och hälsa. Grupp vith Treated.com Whiteport skapade världen? s modernaste online apotek erbjuder en tjänst för online recept med riktiga läkare. Idag serverar behandlas de flesta länder EU.

vasttrafik start page
image description

Digitala tjänster har befogenhet att ändra beteende genom insikter. För Västtrafik, det offentliga transportföretaget för kommun i svenska staden Göteborg. Vi i whiteport skapat en pendlar-kalkylator för att jämföra kostnaden för pendlar till jobbet med bil eller med kollektivtrafik.

Kontakta oss

marten
Mårten Angner
Chef för Innovation

Digitala innovatören, UX-designer och konceptuell visionär. Ge honom en whiteboard och han kommer att förvandla ditt företag

patrik
Patrik Arvidsson
Chef för creative

Digital creative, frontend utvecklare och visuella guiden. Leder vårt team av visuell designer. Pixel perfekt är det enda spelet i stan!

alexander
Alexander Razvalinov
Chef för engineering

Engineering guiden och team coach